Beoordelingen van Restaurant 't Volk Arnhem

Recente recensies van Restaurant 't Volk Arnhem

5 sterren na 31 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer is het genieten als we bij ‘t Volk eten bestellen. Dichterbij uiteten, maar dan in je eigen huis, kom je niet. Bedankt weer voor een heerlijke avond!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top! Heerlijk gegeten en altijd iets lekkers

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verfijnde gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! De variatie van smaken zijn elke keer weer een verassing. Goede service Mooie afwerking van gerechten Heerlijke desserts

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. De surf & turf carpaccio is mijn persoonlijke favoriet, maar het niveau van alle gerechten is heel erg hoog. Genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moo oprijd geleverd en zoals vanouds heerlijke gerechten samen met een hele fijne cocktail. We hebben een heel fijn valentijnsdiner gehad!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader. Originele gerechten, ruime porties, en vooral heel erg lekker. Bezorging was exact op de afgesproken tijd ondanks het weer.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader om lekker thuis uit eten te gaan. Alles lekker op smaak en met zorg bereid. En op tijd bezorgd😊

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! We werden tussentijds telefonisch goed op de hoogte gehouden over de bestelling. Eten was nog goed warm toen het binnen kwam en smaakte fantastisch. Bestellen vast nog eens.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alsof je thuis uit eten bent. Spaghetti was heerlijk, met genoeg gamba's. De ribs zijn iedere keer goed, evenals de garnalenkroket. Service dik in orde, bezorger belde tijdig dat hij 5 minuten later was vanwege de sneeuw, eten goed warm. Nu nog even de cocktail bereiden, pakketje zag er al goed uit

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Had wel een tweede tas met tiramisu, Red velvet Cake, een soort kool en broodkruimels erbij gekregen die ik niet besteld had. Wilde hierover bellen, maar het nummer was helaas niet bereikbaar.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig lekker gegeten, waarvoor dank! Wij wonen hier nog maar een maand, komen uit Amsterdam waar we veel culinaire toppers bezochten zoals onder meer De Scheepskameel, Rijssel, alle Breda groep restaurants en zoeken in Arnhem nu dus ook naar goede eet-spots. Jullie staan tot nu toe bovenaan ons lijstje! TOP!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige levering en heerlijk gegeten!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgerecht was heerlijk! Hoofdgerecht, curry was flauw, beef erg lekker maar miste er wat bij..... Als klein gerechtje heerlijk, maar het is niet af als hoofdgerecht. Rijst paste er niet echt bij.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top in orde, zoals al via diverse kanalen gemeld.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging top! Kwaliteit (zeer) goed, de parelcouscous had iets kruidiger gemogen naar mijn smaak.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte allemaal voortreffelijk maar helaas was het eten al lauw. We hebben het weer op moeten warmen ipv dat we gelijk konden eten

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, sticky beef was iets te lang gebakken en had iets meer groenten bijgekund maar dat zijn kleine dingen. Heerlijk gegeten wel hadden we ook nog Naanbrood bijbesteld en dat was niet geleverd. Bestellen hier zeker nog een keer!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! 1 punt van aandacht, te veel verpakkingsmateriaal

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekker, vers, precies op tijd bezorgd. Wij hadden echt een restaurant ervaring, weliswaar thuis, maar we voelden ons ‘uit’! Groot compliment, wij bestellen snel nog eens een avond uit voor thuis!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime 8 voor het eten en de bezorging netjes binnen een uur thuis!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Met name de Korean fried chicken vond ik echt voortreffelijk. Parel couscous was ook erg smaakvol en erg goed bereid. Complimenten!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt top! Hartelijk dank. We missen het ontzettend om bij jullie in het restaurant te zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed bereid. Snelle en professionele service. De fles wijn heeft ook heerlijk gesmaakt

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Één item waren ze vergeten maar werd snel gebracht en kregen er zelfs als tegemoetkoming een dessert bij. Super attent!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. Echt even 't uit eten gevoel. Gaan we zeker nog een keer doen